Beginpagina » Helpdesk » Voor kantoren » Kantoren algemeen » Hoe meld ik ons kantoor en onze financieel adviseurs...
Helpdesk

Hoe meld ik ons kantoor en onze financieel adviseurs aan op Finvia?

Om uw kantoor en uw financieel adviseurs aan te maken controleert of uw kantoor al met een basisprofiel op Finvia is opgenomen. Dit kunt u eenvoudig controleren door naar het onderdeel "Kantoren" te gaan welke u via elke pagina kunt benaderen door boven in op "Kantoren" te klikken.

In het kantooroverzicht kunt u uw kantoor op de eerste letter zoeken of op bedrijfsnaam. Staat uw kantoor er tussen dan kunt u de logingegevens opvragen. Is uw financieel advieskantoor nog niet opgenomen op Finvia? Dan kunt u zich kosteloos aanmelden via de tab "Financieel adviseurs" rechtsboven in elk venster.

Vul het formulier in en klik op "Registreren". Binnen enkele minuten ontvangt u van ons systeem een welkoms e-mailbericht met daar in een bevestigingslink. Door op deze link te klikken bevestigd u uw e-mailadres en uw account.

Vervolgens wordt u gevraagd uw accountgegevens aan te vullen. Door loop de stappen en u kunt binnen enkele minuten gebruik maken van uw account. Na het aanvullen komt u automatisch in uw persoonlijke kantooraccount terrecht. Om het compleet maken van uw kantooraccount te vereenvoudigen zal een checklist worden weergegeven welke u kunt gebruiken als leidraad om uw kantoorprofiel zo compleet mogelijk te maken. U kunt daarnaast direct profielen aanmaken voor uw financieel adviseurs.