Beginpagina » Helpdesk » Voor adviseurs » Uw adviseurs account » Hoe stel ik mijn werkgebieden in?
Helpdesk

Hoe stel ik mijn werkgebieden in?

Werkgebieden stelt u als adviseur in om kenbaar te maken binnen welke postcodegebieden u gevonden wil worden door consumenten. Als een consument zoekt en u bezit de expertise om deze bezoeker te adviseren en u uw werkgebied valt binnen de postcode welke is opgegeven dan wordt uw profiel getoond in de resultatenlijst.

Stelt u geen werkgebied in voor een bepaalde postcode dan zal u alleen gevonden kunnen worden binnen het postcodegebied van het kantoor waar u werkzaam bent.

Om uw werkgebieden in te stellen logt u allereerst in op uw Adviseurs account. Vervolgens gaat u naar instellingen en dan naar 'Mijn werkgebieden'. Door met uw muis over de kaart te bewegen ziet u de bekendste plaatsen uit dat postcodegebied. Is dit uw werkgebied en wilt u binnen dit gebied gevonden worden? Klik dan op dit gebied en het wordt geselecteerd en opgeslagen. Door nogmaals te klikken deactiveert u een postcodegebied. U kunt werkgebieden ook selecteren uit de lijst door te klikken op de knopjes achter de gebieden. Een groen vinkje betekend 'geselecteerd en opgeslagen' een rood kruisje betekend 'niet geselecteerd'.

Wilt u dat we het een keer voor doen? Kijk dan naar de onderstaande demonstratievideo.