Beginpagina » Helpdesk » Voor kantoren » Uw kantoor account » Hoe stel ik onze adviesproducten en beloningsvormen...
Helpdesk

Hoe stel ik onze adviesproducten en beloningsvormen in?

Adviesproducten en beloningsvormen kunt u als kantoor instellen via de optie 'Kantoorprofiel', 'Productbeheer' in uw Finvia account. Binnen het onderdeel 'Productbeheer' ziet u een kop 'Beloningsvormen', 'Prive' en 'Zakelijk'. Als u nog geen producten geselecteerd heeft ziet u achter elk product een knopje met daar op een rood kruisje. Geeft uw kantoor advies over een bepaald product klik dan op het knopje en deze zal veranderen in een knopje met een groen vinkje.

Heeft u een product geselecteerd dan kunt u voor dit product een beloningsvorm instellen. Zorg er voor dat u minimaal 1 beloningsvorm heft geselecteerd uit het lijstje bovenin uw scherm (Abonnementsvorm, Provisie, Uurtarief of Vast tarief).

Als uw kantoor bepaalde adviesproducten aanbied binnen abonnementsvormen en u heeft deze beloningsvorm geselecteerd dan kunt u uw abonnementsvormen toevoegen.

Beloningsvormen kunt u koppelen aan producten door op het knopje te drukken met de gele muntjes achter een specifiek product of op het knopje met de gele muntjes achter een categorie naam. Wilt u voor de gehele categorie de beloningsvormen hetzelfde instellen gebruik dan het knopje achter de categorienaam. Wilt u een enkel product voorzien van een beloningsvorm maak dan gebruik van het knopje achter een specifiek product. Als u de beloningsvorm voor een product heeft ingesteld zal er op het knopje een klein groen vinkje worden weergegeven. Producten welke nog niet voorzien zijn van een beloningsvorm bevatten een klein rood kruisje.

De producten die u instelt via dit onderdeel corresponderen met de expertises die uw adviseurs kunnen hebben. Adviseurs hebben dus altijd expertises binnen de door u ingestelde kantoor adviesproducten.

Wilt u dat we het een keer voor doen? Kijk dan naar de onderstaande demonstratievideo.