Beginpagina » Over Finvia » Algemeen
Algemeen
Op deze pagina treft u algemene informatie over Finvia aan zoals wat Finvia is, hoe ons businessmodel er uit ziet en met welke partijen we samenwerken.
Over Finvia
Finvia faciliteert het eenvoudig vindbaar maken van financieel adviseurs, hypotheek adviseurs, verzekeringsadviseurs etcetera voor consumenten en bedrijven. Financieel adviies kantoren en tussenpersoonorganisaties kunnen zich kosteloos aanmelden en hun financieel adviseurs zichtbaar maken. Aan het volledige gebruik van Finvia zitten, in principe, voor zowel financieel adviies kantoren, tussenpersoonorganisaties als financieel adviseurs geen enkele kosten verbonden. Als consument kunt u eveneens kosteloos gebruik maken van Finvia en gerust vrijblijvend contact opnemen met één van de aangesloten financieel adviseurs. Finvia is voor consumenten de eenvoudigste en overzichtelijkste, onafhankelijke manier in Nederland om voorafgaand aan een fysiek gesprek een financieel adviseur te leren kennen!
Businessmodel
Finvia heeft verschillende bronnen van inkomsten. De belangrijkste zijn webvertising, e-mailmarketing en sponsoring van onderdelen van de website. Daarnaast is het voor financieel advies kantoren, tussenpersoon organisaties en financieel adviseurs mogelijk om geen generieke banners weer te geven op hun profielpagina's maar eigen banners er wordt alleen in dat geval een maandelijkse bedrage, afhankelijk van het aantal profielen van financieel adviseurs. Betalende financieel advies kantoren en hun financieel adviseurs hebben een aantal priveleges op het gebied van weergave volgorde in de zoekfunctie en worden sneller gezien als populaire adviseurs.
Partners
Finvia werkt samen met uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals:
Duraserve Moederbedrijf; concept, consultancy, technische realisatie
WMIT Technologie Finvia ASP.NET API, consultancy
ICTRecht.nl Jurisdisch advies en voorwaarden
Assurantiemagazine Nieuwsprovider
InFinance Nieuwsprovider
Het Verzekeringsblad Nieuwsprovider
Linkpartners